Köp U-trappa från Nordiska Trappor | U-trappor

U-trappor

En trappa kan vara en mycket central del av ett hem. Därför är det viktigt att den är snygg och har en tidlös design. Du vill nämligen inte byta trappa varje år. Det är även viktigt att trappan tål och klarar av en hel del slitage. Den får inte vika för tyngd och ska kvarstå lika stadigt genom åren.

Exempelritning U-trappa

U-trappor

En U-trappa är utmärkt att använda sig av när man har trångt om utrymme eller flera våningsplan som behöver tillgång till en väg. Det är därför extra viktigt att den är stabil och att du kan lita på att den kommer att hålla i flera år framöver. En U-trappa kan ofta delvis byggas in i resten av inredningen eller med en potential för att skapa ett trapprum. Det är helt upp till dig.

För att vi ska kunna bygga en U-trappa krävs det dock ofta att du har lite plats över som du kan göra dig av med. Annars är det någon annan typ av trappa som är mer passande för dig. Ha detta i åtanke redan innan du kontaktar oss så behöver det inte uppstå några missförstånd.

När du har bestämt dig för var din U-trappa ska vara, bör du kontakta oss på Nordiska trappor så snart som möjligt. Vi arbetar ständigt med ett kort varsel, men om du vill vara säker på att vi kan komma till dig när du vill det, ska du höra av dig till dem snarast. Då vet du att de kommer att ha tid att komma till dig när det passar dig bäst eller när du väl är i behov av trappan. Vi kommer att börja med att ta mått hemma hos dig för att se hur stor trappa du kan ha och därmed vilken trappa som vi kan bygga åt dig. Därefter kan du komma med dina önskemål på trappan och sedan ritar vi upp en 3D-design som du får godkänna innan bygget startar. Det hela är mycket enkelt.

Fördelen med Nordiska trappor är att vi har en lång erfarenhet av att bygga trappor och därför vet vi vad som fungerar bäst och vilka resultat som blir bra.

Att få ett hembesök av oss på Nordiska trappor för att få kostnadsförslag kostar dig ingenting.
Hör därför av dig till oss redan idag så kan de berätta mer.

Nordiska Trappor besöker regelbundet:
Stockholm, Uppsala, Gävle, Sigtuna, Enköping, Norrtälje, Solna, Knivsta, Märsta, Örebro och Västerås för hembesök.

BOKA HEMBESÖK IDAG